MKB och PropTech Sweden presenterar: PropTech Championship 2024 i Rosengård
Hem FASTIGHETER MKB och PropTech Sweden presenterar: PropTech Championship 2024 i Rosengård

MKB och PropTech Sweden presenterar: PropTech Championship 2024 i Rosengård

Publicerat av: Redaktionen

Idag kan MKB Fastighets AB och PropTech Sweden presentera att mästerskapet PropTech Championship 2024 kommer äga rum i Rosengård, Malmö.

Målet är att genom innovativa tekniklösningar skapa framtidens boende och en enklare vardag för MKBs kunder.

I april 2024 är det dags för tredje upplagan av PropTech Championship, ett mästerskap som bjuder in företag att presentera sina bästa lösningar inom PropTech (Property Technology). Det är första gången evenemanget äger rum i Malmö. Mästerskapet kommer ha ett särskilt fokus på att hitta smarta tekniska lösningar som möjliggör för MKB att utveckla framtidens boende och förvaltning i Rosengård.

– Vanligtvis ses fastighetsförvaltning som något traditionellt och kanske ibland lite väl konservativt. Genom att samarbeta med PropTech Sweden vill vi prova ett mer otraditionellt sätt att utveckla vår förvaltning och våra bostäder, berättar Jonas Stark, affärsutvecklingschef på MKB Fastighets AB.

MKB och PropTech Sweden presenterar: PropTech Championship 2024 i Rosengård

Roger Tofft, PropTech Sweden och Jonas Stark, MKB Fastighets AB presenterar MKB som värd för PropTech Championship 2024.

– Genom PropTech Championship 2024 kan vi tillsammans med MKB bidra till en snabbare förändring i branschen. Att företag från techbranschen samlas och tävlar i ett mästerskap skapar en innovativ atmosfär i slutändan leder till nöjdare kunder, smidigare förvaltning och bättre bostadsområden, berättar Roger Tofft, vd PropTech Sweden.

Mästerskapet är uppdelat i tre tävlingskategorier: Tenant Satisfaction, Optimized Property Management och Wild Card.

Vinnaren av mästerskapet får inte bara ett välförtjänt erkännande av branschen, utan också ett projektkontrakt för att skala upp och förverkliga sin lösning i MKBs fastigheter i Rosengård. Därefter är ambitionen att skala upp lösningen till fler fastigheter i bolagets bestånd.

– Satsningen blir ett sätt för vinnaren att vidareutveckla sin kompetens och bredda sitt nätverk inom fastighetsbranschen, samtidigt som det skapar ett stort mervärde för våra kunder. Vi ser verkligen fram emot att ta del av och utveckla ett innovativt teknikförslag i Rosengård. För oss är det en del av en större satsning vi gör för att området inte längre ska klassas som särskilt utsatt, avslutar Jonas Stark.

Så här går mästerskapet till:

  • Den 11 december öppnar ansökan och varar fram till sista veckan i januari.
  • Tävlingen är uppdelad i tre kategorier: Tenant Satisfaction, Optimized Property Management och Wild Card.
  • I februari och mars tävlar deltagarna i kvarts- och semifinaler inom sin kategori. Deltagarna presenterar sin lösning digitalt inför en jury.
  • Den 11 april presenterar de verksamheter som kvalificerar sig till finalen sin lösning på plats i Malmö.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>