Fundler väljer Capital Markets-lösning från Crosskey!
Hem PARTNERZONECROSSKEY Fundler väljer Capital Markets-lösning från Crosskey!

Fundler väljer Capital Markets-lösning från Crosskey!

Publicerat av: Redaktionen

Den digitala spartjänsten Fundler har tecknat avtal avseende användande av Crosskeys SaaS-baserade tjänsteplattform för Capital Markets.

Crosskeys plattform kommer att ersätta lösningar från flera systemleverantörer.

“Vi är oerhört glada över att ha blivit utsedda att leverera den framtida plattformen för Fundlers avancerade digitala tjänst för fondsparande!  Genom att välja Crosskey som leverantör kommer Fundler dessutom kunna konsolidera sin verksamhet till en teknologiplattform, vilket ger möjlighet både till snabbare tjänsteutveckling och bättre kostnadskontroll” – säger Eva Thelin, Affärsområdeschef för Crosskey Capital Markets.

Fundler väljer Capital Markets-lösning från Crosskey!Fundler grundades med visionen att hjälpa människor till bättre ekonomiska beslut, genom enkelhet, låga avgifter och bra avkastning. Resultatet en helt digital tjänst för fondsparande för webb, iOS och Android. Fundlers tjänster attraherar många kunder inte minst för att Fundlers fondportföljer generar en av marknadens högsta avkastningar. Fundler hjälper kunderna med privat sparande, tjänstepension och sparande för företagare.

”I och med avtalet med Crosskey har Fundler förutsättningar för att ta nästa steg i att skapa en kundupplevelse utöver det vanliga för våra kunder – säger Anna-Lena Wretman VD för Fundler.”

Crosskey kombinerar storskalig IT-förmåga med flexibilitet, engagemang och en personlig touch. Vi hjälper våra kunder att snabbt och enkelt generera nya intäkter från finansiella tjänster. Våra lösningar är öppna för din maximala flexibilitet. Vår expertis omfattar allt från traditionella banktjänster till eBanking, kort-och mobilbetalningar, kapitalmarknad och OpenBanking. Vi är ett dotterbolag till Ålandsbanken med kontor i Mariehamn, Stockholm, Helsingfors och Åbo.

 

Relaterade Artiklar