Crosskey ingår affärsrelation med Sparbankernas Kort AB
Hem NyheterE-handel Crosskey ingår affärsrelation med Sparbankernas Kort AB

Crosskey ingår affärsrelation med Sparbankernas Kort AB

Publicerat av: Redaktionen

Sparbankernas Kort AB och Crosskey ingår en långsiktig affärsrelation där Crosskey levererar en helhetstjänst för att stöda Sparbankernas Kort ABs hela kortaffär.

Crosskey

Heidi Wik, Business Area Manager Crosskey

Affären innefattar kortutgivning, auktoriseringar, transaktioner, fakturering, 3D Secure, Fraud monitorering, samt tillhörande back-office tjänster, systemstöd och licenser. Helhetstjänsten kommer att levereras till Sparbankernas Kort ABs samtliga kunder. Genom affären kommer Sparbankernas Kort AB att få tillgång till en helhetstjänst som hanterar hela kortaffären och till ett modernt kortsystem som är redo för den nya disruptiva eran inom banksektorn.

Crosskeys lättintegrerade kortsystem är bland de modernaste som finns på marknaden som dessutom kan skalanpassas helt utifrån kundens specifika behov. Genom affären bevisar Crosskey sin styrka som inte bara systemleverantör inom den finansiella sektorn, utan även som en uppstickare bland leverantörer av back-office tjänster. I och med avtalet utvecklar nu Crosskey sitt kompletta tjänsteutbud i Sverige på den finansiella marknaden med fullservice back-office tjänster och kan leverera en framtidssäkrad lösning med Nordens nyaste kortsystem som bas.

”Våra kunder ställer stora krav på en modern och flexibel plattform för att kunna leverera flertalet unika kortlösningar till sina kunder, samma krav ställs också på framtidens betallösningar. Vi behöver för detta en pålitlig leverantör som kan tillgodose dessa krav. Detta ställer stora krav på leverantörens förståelse för vår verksamhet för att kunna skapa ett långsiktigt samarbete. Crosskey har visat att de har den förståelsen. Deras plattform överträffar våra förväntningar och högt ställda krav på en modern och flexibel plattform. Vi ser stora likheter i våra grundläggande värderingar som gör det möjligt att utveckla samarbetet med flera nya produkter och tjänster i framtiden. Crosskeys professionella bemötande i kombination med deras vilja att utvecklas, gör att vi känner oss väldigt trygga i det samarbete vi nu väljer att gå in i”, säger Martin Olsson, VD, Sparbankernas Kort AB.

”Vid utvecklandet av vårt erbjudande strävar vi alltid efter att hitta ett erbjudande som inte bara möter kundens nuvarande behov, utan också visar på hur kunden kan utveckla sin affär tillsammans med oss. I och med att vi nu lanserar ett efterfrågat tjänstekoncept med fullständiga back-office tjänster vet vi också att vi inte bara möter Sparbankernas Kort ABs behov, utan även många andra aktörers ständiga letande på marknaden”, säger Heidi Wik, Business Area Manager på Crosskey. ”Vi är stolta över att ha fått Sparbankernas Kort ABs förtroende att utveckla deras kortaffär gentemot de 26 banker som Sparbankernas Kort AB samarbetar med. I och med den här affären tar vi ytterligare marknadsandelar på den svenska marknaden och har nu tre kunder på den svenska marknaden i form av Ålandsbanken, Marginalen Bank och Sparbankernas Kort AB.”

Crosskey ingår affärsrelation med Sparbankernas Kort AB

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>