Hem TeknikAI Echo State tar plats bland de främsta AI-bolagen i Europa

Echo State tar plats bland de främsta AI-bolagen i Europa

Publicerat av: Redaktionen

Echo State har i november 2020 utsetts till att vara en del av det europeiska såväl som det svenska AI-landskapet.

Echo State tar plats bland de främsta AI-bolagen i Europa 3Bland över 300 svenska bolag valdes drygt 150 bolag ut.

För att fostra och accelerera användandet av AI i Europa och Sverige har appliedAI by UnternehmerTUM, Ignite Sweden, AI Sweden and RISE Research Institutes of Sweden gått samman för att kartlägga det europeiska AI-landskapet.

Målet med landskapet är att kvalitetsstämpla de utvalda bolagen för att driva fler implementationer av AI och att bättra samarbeten mellan företag och de utvalda AI-bolagen.

”– Jag är stolt över att vårt bolag tar plats bland de främsta AI-bolagen i Europa. Vi har sedan länge använt AI applicerat på verkliga affärsproblem för att skapa nytt värde och finna tidigare okända insikter hos våra kunder. Det är inspirerande att se vilka problem vi faktiskt löser samtidigt som potentialen fortfarande är enorm!”, säger Fredrik Khan.

Echo State är ett ledande konsultföretag inom AI, Machine Learning och Data Engineering. Bolaget grundades 2018 och har sedan dess växt till över 20 anställda. Echo State utsågs i november 2020 till att vara en del av Sveriges och Europas AI-landskap av AI Sweden, RISE och Ignite Sweden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>