BOOM Watches i nytt samarbete med Fidesmo Pay

BOOM Watches inleder idag ett samarbete med techföretaget Fidesmo. Tanken är att ge kunden valmöjligheten att använda sin klocka som ett smidigt betalningsmedel.

BOOM Watches i nytt samarbete med Fidesmo Pay 1Samarbetet innebär att BOOM Watches lanserar klockarmband som via ett insytt NFC-chip och betalningstjänsten Fidesmo Pay gör det möjligt för kunden att blippa klockan mot betalningsterminalen istället för sitt fysiska betalkort.

BOOM Watches unika egenskap är att klockorna är helt modulära. Klockans delar kan bytas ut och kombineras på olika sätt, vilket ger konsumenterna möjlighet att fritt förändra en enda klocka, snarare än att äga flera olika stycken.

Vi är stolta över att erbjuda kunden möjlighet att ha en integrerad betalningsfunktion i sin klocka. Det stärker vårt koncept ytterligare, säger Niklas Dahlgren, VD och Grundare av BOOM Watches.

Fidesmo Pay gör det möjligt för klockföretag och andra modeföretag att öka kundvärdet i sina produkter genom att integrera vår teknik utan att kompromissa med designen. Vi är glada att få välkomna Boom Watches som en av våra wearable partners och att vi tillsammans kan erbjuda kunden en betalningslösning som är lite smidigare och lite snyggare, säger Mattias Eld, VD på Fidesmo. 

Produkterna lanseras idag på boomwatches.se. Mer information om vilka betalkort som stöds finns här.