Digitala lägenhetsvisningar gör det nu enklare att hitta hem hos Willhem
Hem Fastigheter Digitala lägenhetsvisningar gör det nu enklare att hitta hem hos Willhem

Digitala lägenhetsvisningar gör det nu enklare att hitta hem hos Willhem

Publicerat av: Redaktionen

Att söka bostad ska gå smidigt.

Det har Willhem tagit fasta på och lanserar nu digitala lägenhetsvisningar för den som söker hyresrätt.

Digitala lägenhetsvisningar gör det nu enklare att hitta hem hos WillhemEn effektiv uthyrningsprocess och större flexibilitet är några av vinsterna.

Med hjälp av ett stativ och en roterande kamera som placeras på olika platser i bostaden kan lägenheter skannas snabbt och effektivt. Resultatet blir en 3D-modell av hög kvalitet med riktig rumskänsla.Den digitala visningen visas på willhem.se med antingen mobiltelefon, surfplatta eller dator. Det går även att göra mätningar i modellen, för kunder som till exempel vill veta om soffan får plats innan de flyttar in.

— Digitala visningar är kanske inget nytt i mäklarbranschen. Men inom segmentet hyresrätter är det inte lika vanligt, säger Magnus Åkerskog, chef för fastighetsavdelningen hos Willhem.

— Därför känns det väldigt positivt att vi på Willhem kan underlätta uthyrningen av hyresrätter och nu lansera ett mer modernt sätt att gå på visning. Responsen från kunderna i pilotprojektet har bara varit positiv. Man uppskattar att kunna gå runt i lägenheten när det passar och gå tillbaka för att kontrollera detaljer. De som har flyttat in säger också att den digitala visningen gav en rättvisande bild.

Målet på sikt är att alla lediga lägenheter i Willhems bestånd ska visas digitalt. För den som önskar en traditionell visning går det att få som alternativ.

Häng med på en digital visning hos Willhem  

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>