Adecla lanserar institutionell administrativ fondplattform
Hem TEKNIK Adecla lanserar institutionell administrativ fondplattform

Adecla lanserar institutionell administrativ fondplattform

Publicerat av: Redaktionen

Med mer än 10 års erfarenhet av att samarbeta med institutionella kunder, såsom fackförbund, kommuner, regioner och stiftelser, har Adecla etablerat sig som en pålitlig partner med fokus på administrativa tjänster för finansiella portföljer.

Under denna tid har Adecla samarbetat med de flesta nordiska fondbolagen.

Nu tar Adecla nästa steg i att möta institutionernas behov genom sin kundportal, Finansportalen, med en kompletterande fondplattform. Portalen erbjuder Adeclas kunder ett kraftfullt verktyg för förbättrad kommunikation med fondbolag samt ökad kontroll över hållbarhetsdata på sina egna innehav. Det ger även ökad insyn i alternativa tillgångsslag och skräddarsydda rapporter, även för de mindre/medelstora institutionerna.

Adecla lanserar institutionell administrativ fondplattformFinansportalen öppnar även upp möjligheten för institutionella kunder att använda sig av portalen utan att vara administrativ kund hos Adecla. Lanseringen av plattformarna ger också fondbolagen en väsentlig resurs för effektiv kommunikation och administration gentemot institutionella kunder.

Utvecklingen av Finansportalen har varit möjlig tack vare aktivt deltagande från flera institutioner och fondbolag. Vi vill rikta ett stort tack till alla involverade parter.

 

Relaterade Artiklar