Zlantar vänder upp och ner på branschen för privatekonomi
Hem IT-FINANS TRENDERBETALNINGSLÖSNING Zlantar vänder upp och ner på branschen för privatekonomi

Zlantar vänder upp och ner på branschen för privatekonomi

Publicerat av: Redaktionen

Ekonomiappen Zlantars Premiumkunder som byter eller tecknar privatlån via Zlantar får tillbaka hela sin förmedlingsprovision genom Zlantar Kickback.

”Med hela kick-backen tillbaka till kunden så försvinner alla de vanliga misstankarna mot bank och ekonomiappar om att förslaget till kunden grundar sig på var banken eller appen får mest provision för bytet”.

“När provisionen går tillbaka till kunden så blir det glasklart att Zlantar alltid står på kundens sida och att alla råd och tips från Zlantar-appen enbart grundar sig på att optimera kundens privatekonomi.” säger Cenneth Edin, CEO och grundare, Zlantar.

Zlantar kommer löpande att bygga ut kick-backen att gälla för allt fler avtalskategorier under sommaren och hösten.

Zlantar vänder upp och ner på branschen för privatekonomi

Zlantar, Sveriges första premium ekonomiapp, sammanställer privatpersoners hela privatekonomi, bevakar den och tipsar om optimering.

Ekonomiappen Zlantar lanserar i samband med detta två nya abonnemangsformer; Plus (10 kr/mån) och Premium (39 kr/mån). I samband med nylanseringen erbjuder man sina Premiumkunder även funktionen att addera sina aktie- och fondsparkonton och se sin pension direkt i appen. Därmed kan Zlantar nu erbjuda sina användare att samla alla delar av sin privatekonomi på ett ställe något Zlantar är ensamma om att kunna offerera på den svenska marknaden.

Zlantars användare blir även först ut med att kunna hantera alla delar kring sina existerande avtal och prenumerationer direkt i Zlantar. Användare har sedan tidigare kunnat överblicka alla sina avtal och prenumerationer i appen med möjlighet att där jämföra, byta och nyteckna avtal. Tillsammans med Minna Technologies lanserar Zlantar nu funktionen att med en enkel knapptryckning direkt i appen kunna säga upp avtal och prenumerationer.

“Vi ser framtidens privatekonomiska förvaltning gå från insikter till handling. Vi ger kunder insyn i deras finansiella hälsa och adderar förmågan att hantera varifrån de sköter sina finanser och levererar därmed på visionen om “Open banking” på riktigt genom att erbjuda en holistisk syn på utgifterna på en och samma plattform. Minnas teknologi, inuti Zlantars app, ger konsumenten möjlighet att ta kontroll över sina återkommande utgifter, vilket uppmuntrar appar likt Zlantar att vara kundens prioriterade ekonomiska plattform.” säger Jonas KarleS, COO & Co-Founder, Minna Technologies.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>