Zimpler satsar på att bli den ledande betalningslösningen för företag i Europa
Hem IT-FINANS TRENDERBETALNINGSLÖSNING Zimpler satsar på att bli den ledande betalningslösningen för företag i Europa

Zimpler satsar på att bli den ledande betalningslösningen för företag i Europa

Publicerat av: Redaktionen

FinTech-bolaget Zimpler redovisar en ökad omsättning med 300 procent för 2020 jämfört med föregående år.

Zimpler satsar på att bli den ledande betalningslösningen för företag i Europa

Nu satsar de på att bli den ledande betalningslösningen för företag i Sverige och i Europa.

Zimpler lanserade förra året sin Account-to-Account (A2A- betalningslösning för företag och mottagandet i såväl Sverige som på andra marknader där Zimpler finns har varit överväldigande:

– Förutom att vi har ökat vår omsättning med 300 procent har antalet transaktioner ökat med 1074 procent, antalet betalningar med 959 procent och antalet uttag med 1580 procent. Detta är helt otroliga siffror och ett kvitto på att vi har skapat något som branschen och våra kunder efterfrågar, säger Kristofer Ekman Sinclair, grundare av Zimpler.

Zimpler finns idag i Sverige, Finland, Estland, Tyskland och Nederländerna. Förhoppningen är att inom några år finnas i betydligt fler länder och på fler marknader samt att vara den ledande och självklara betalningslösningen för företag. Som ett steg på vägen att uppnå detta, har Zimpler gått från en personalstyrka på 30 till över 60 personer på bara nio månader – och fortsätter att rekrytera i hög hastighet.

– När jag och Kristofer startade företaget 2012 var det med en förhoppning att skapa mervärde för våra kunder och göra deras transaktioner både enklare och säkrare. Det är jättekul att vi har kommit så här långt – nu kommer vi att fortsätta fokusera på att ta fram innovativa och värdeskapande lösningar för våra kunder och att etablera oss på fler marknader, säger Johan Friis, medgrundare av Zimpler.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>