Advenica får order på kryptoprodukter värd 30 MSEK från svensk myndighet
Hem Säkerhet Advenica får order på kryptoprodukter värd 30 MSEK från svensk myndighet

Advenica får order på kryptoprodukter värd 30 MSEK från svensk myndighet

Publicerat av: Redaktionen

Advenica, den svenska leverantören av cybersäkerhetslösningar, har erhållit en ny order från en svensk myndighet.

Advenica får order på kryptoprodukter värd 30 MSEK från svensk myndighet

Affären är värd 30 MSEK och leveranserna kommer att ske under andra halvan av 2021.

Advenica jobbar mot kunder vars verksamhet kräver högassuranslösningar för att värna om den mest skyddsvärda informationen. Advenicas produkter har framtidssäkrad teknik, användarvänlighet, exceptionell tillförlitlighet och hög assurans; teknik som helt enkelt tryggar rikets säkerhet.

En ny order gällande kryptoprodukter har nu erhållits från en svensk myndighet. Leveransen av ordern kommer att ske under andra halvan av 2021.

”Vi är oerhört glada för det fortsatta förtroendet och långsiktiga samarbetet med denna kund. Advenicas kryptoprodukter är till för de mest krävande kunderna då produkterna är certifierade för användning upp till högsta signalskyddsgraden (TOP SECRET) och är godkända för att skydda information som är placerad i säkerhetsskyddsklassen Kvalificerad hemlig. Med hjälp av våra produkter kan kunderna öka informations-säkerheten och därmed bidra till en säkrare värld” säger Marie Bengtsson, VD på Advenica AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>