Jonathan Evans stärker T.Loops expansion på global nivå
Hem STARTUP Jonathan Evans stärker T.Loops expansion

Jonathan Evans stärker T.Loops expansion

Publicerat av: Redaktionen

T.Loop anlitar den brittiske datacenterprofilen Jonathan Evans för att bistå i bolagets internationella etablering.

Jonathan Evans är VD och grundare av TDCS – Total Data Centre Solutions. Han är en välkänd profil för den nordiska marknaden och har arbetat som rådgivare till ett flertal nordiska datacenteroperatörer, såsom Green Mountain och EcoDataCenter samt Nodepole.

Jonathan Evans stärker T.Loops expansion på global nivåJonathan har genom sitt arbete framgångsrikt positionerat Norden som en attraktiv colocationmarknad för utländska köpare.

”Vi befinner oss i en kraftig tillväxt med en stark efterfrågan kring etablering av våra Data Energy Center. Vi har på kort tid byggt upp en omfattande pipeline för etablering av våra Data Energy Center med datakapacitet från 0,2 MW upp till 50MW”, säger Staffan Stymne, VD och en av T.Loops grundare.

”Med Jonathan får vi möjlighet att nå ut till den internationella kundbasen med vårt erbjudande. Jonathan har en enorm kunskap om vår bransch och delar dessutom våra värderingar kring hållbara datacenterlösningar. Vi är mycket imponerade över det resultat Jonathan har lyckats skapa för EcoDataCenter och Green Mountain och vi är oerhört glada över att han valt att arbeta med oss”, fortsätter Staffan.

Datacenterbranschen är i stark förändring. AI och blockchain driver en stark efterfrågan på datakapacitet, samtidigt som energiomställningen gör att det blir allt svårare att hitta platser för etablering av energikrävande datacenter. T.Loops innovativa sätt att bygga energieffektiva datacenter gör att bolaget har goda möjligheter för nyetablering.

”Jag är mycket imponerad av T.Loops innovativa strategi för att bygga moderna och hållbara datacenter. De har på kort tid lyckats etablera sig starkt på marknaden. Det finns en stor efterfrågan på datacenterkapacitet i Norden från utländska aktörer. De senaste åren har det dock blivit allt svårare att hitta kapacitet även här. Men T.Loop verkar lyckas hitta el när ingen annan gör det”, säger Jonathan Evans VD TDCS.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>