Valutahandel.se rapporterar om det volatila dygnet för kryptovalutor
Hem Rapport/undersökning Valutahandel.se rapporterar om det volatila dygnet för kryptovalutor

Valutahandel.se rapporterar om det volatila dygnet för kryptovalutor

Publicerat av: Redaktionen

Efter en rejäl nedgång på cryptomarknaden under onsdagen, så har Bitcoin börjat återhämta sig väsentligt.

Valutahandel.se rapporterar om det volatila dygnet för kryptovalutorMed ett fall ner till $32 000, så är Bitcoin återigen omkring den tekniskt och psykologiskt viktiga $40 000 nivån, rapporterar Valutahandel.se.

Med över 1 biljon kronor i värde som försvann från de 500 största kryptovalutorna på blott en dag, så har många unga cryptoinvesterare fått panik. Under förmiddagen så har den psykologiskt viktiga nivån runt $40 000 återigen uppnåtts för Bitcoin, den mest handlade kryptovalutan, för att sedan falla tillbaka precis under $39 900. När priset rejält bryter igenom $40 000 nivån uppåt eller nedåt, så kan ytterligare rejäla svängningar ske.

Så än är inte faran över. ”Volatiliteten väntas vara hög de kommande veckorna”, säger Markus Jalmerot, medgrundare av Valutahandel.se. Han fortsätter: ”Vad många investerare och spekulanter i Sverige ännu inte insett är att man kan dra nytta av både upp och nedgångar”.

Precis som det går att köpa Bitcoin, så kan man numera även gå kort i kryptovalutor med en knapptryckning. Valutahandel.se har skapat en artikel om hur man kan dra nytta av nedgångar för kryptovalutor. Ett annat fenomen är att kopiera framgångsrika cryptotraders, vilket kan göras både i upp- och nedgångar.

Under onsdagen så blev det nytt rekord för handelsvolymen med kryptovalutor, då antalet webbplatser och medias uppmärksamhet var större än någonsin.

Riskvarning: Det är väldigt riskabelt att handla med kryptovalutor och volatiliteten är normalt avsevärt högre än för aktie- eller valutahandel.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>