Hem FÖRSÄKRING Ny omgång av Folksam Tech Talent i samarbete med Sigma Young Talent

Ny omgång av Folksam Tech Talent i samarbete med Sigma Young Talent

Publicerat av: Redaktionen

Tidigare omgångar av Folksam Tech Talent har blivit succé.

Ny omgång av Folksam Tech Talent i samarbete med Sigma Young Talent 2

Sigma Young Talent och Folksam fortsätter samarbeta, i bilden från vänster; Malin Wester, Daniel Gyllensparre, Jacob Karmehag, Jenny Thalin, Johan Rudén och Sofie Lundh.

Därför satsar nu Folksam på en tredje omgång av det nästan årslånga introduktions- och utvecklingsprogrammet. Tech Talent ska trygga tillväxten och säkra kompetensen i bygget av framtidens försäkrings- och sparandebolag.

– Utfallen av våra tidigare Folksam Tech Talent program har varit väldigt lyckosamma. Vi är mycket nöjda med upplägget och deltagarna i programmet har utvecklats mycket under året som gått. De bidrar verkligen till nytänkande och visar vägen i förändringsresan mot att modernisera och digitalisera Folksam, säger Johan Rudén, CIO på Folksam.

Årets program har en tydlig inriktning mot utveckling inom ny teknik och syftar till att framtidssäkra specialistkompetens inom IT. Konceptet med omvänt mentorskap, där deltagarna agerar mentorer åt seniora chefer inom Folksam, har varit mycket uppskattat och kommer att inkluderas i det nya programmet.

– Vi är otroligt stolta och glada för att få förnyat förtroende kring ytterligare en omgång av Folksam Tech Talent. En nyhet som är extra kul är att Malin och Jacob, tidigare deltagare från det allra första programmet, kommer att vara med att driva och bygga denna omgång av Folksam Tech Talent. Med hjälp av dem och deras tidigare erfarenheter kommer vi tillsammans att kunna tillhandahålla ett talangprogram i världsklass, säger Daniel Gyllensparre, Business manager på Sigma Young Talent.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>