Lamborghini Malmö deltar i Lamborghini Super Trofeo

[EFTER JOBBET] Den svenske föraren Simon Larsson kommer nästa år att delta i Lamborghini Super Trofeo-serien. Med hjälp från Lamborghini Malmö kommer den 20-årige föraren nu ta nästa steg i karriären.

Lamborghini Malmö deltar i Lamborghini Super Trofeo 1
Simon Larsson, kör Lamborghini Super Trofeo-serien

Ett nytt samarbete mellan Lamborghini Malmö och racingförararen Simon Larsson betyder att den svenska talangen kommer att tävla i ett av de mest spännande GT-mästerskapen nästa år. Samarbetet mellan Lamborghini Malmö och Simon Larsson innebär att han nästa säsong har en plats i Lamborghini Super Trofeo.

Simon kommer att köra den helt nya Lamborghini Huracán Super Trofeo Evo under sex race på några av Europas mest kända racingbanor tillsammans med teamet Target Competition. Teamet kommer att få totalt två nya Lamborghini Huracán Super Trofeo Evo som levereras från Lamborghini Malmö.

– Vi är väldigt stolta att vara en del i Simons lovande karriär. Det är ovanligt att vi får möjligheten att stötta en lokal förare så när möjligheten uppstod att samarbeta med Simon gjorde vi allt tillsammans med Lamborghini, Target Competition och Simons team för att göra detta möjligt, säger Johan Mårtensson, försäljningschef Lamborghini Malmö.

Förra året tävlade Simon Larsson i TCR International-serien i Tyskland och att nu köra Lamborghini Super Trofeo är ett naturligt steg i hans karriär. Målet är att få en plats i den bästa GT-serien i världen. Simon Larsson delar platsen hos Target Competition med en förare som kommer att tillkännages vid ett senare tillfälle.

Lamborghini Malmö och Simon Larsson hoppas att hans prestationer under nästa säsong ska ge honom en plats i Lamborghini Young Driver program inom Squadra Corse.