Jan Ridderwall tar Evidents ordförandeklubba
Hem FÖRSÄKRING Jan Ridderwall tar nu Evidents ordförandeklubba

Jan Ridderwall tar nu Evidents ordförandeklubba

Publicerat av: Redaktionen

Evident är stolta och glada att meddela, att Jan Ridderwall tackat ja till uppdraget som bolagets nya styrelseordförande.

Jannes breda kompetens inom försäkring och försäkringsdistribution samt hans mångåriga erfarenhet som innovatör och uppskattad ledare kommer att vara en stor tillgång för bolaget.

Han har under sina 30 år i försäkringsbranschen innehaft en rad ledande roller i bland annat SEB Trygg Liv, Swedbank och SPP.

“Jag känner mig både hedrad och inspirerad att få möjlighet att vara en del av Evidents fortsatta tillväxtresa. Att få vara med i framväxten och utvecklingen av ett nytt och innovativt försäkringsföretag är få förunnat och något jag verkligen ser fram emot”, konstaterar Janne. Bolagets nuvarande ordförande Urban Paulsson har valt att inte ställa upp för omval som ordförande och lämnar Evidents styrelse. Efter drygt tre spännande år med Evident och bolagets fenomenala team, där vi gått från start-up bolag till tillväxtbolag med idag 45 000 kunder, är det med stolthet jag lämnar över ordförandeklubban. Janne har rätt bakgrund och driv för att leda arbetet med att ytterligare accelerera bolagets tillväxt”, säger Urban.

Jan Ridderwall tar Evidents ordförandeklubba

Jan Ridderwall

Evident riktar ett varmt tack till Urban för dessa spännande år då han med sitt stora kunnande och fantastiska och positiva ledarskap i högsta grad bidragit till att ta Evident från idé, till det digitala försäkringsbolag det är idag.

“Vi är också glada att Urban kommer att fortsätta vara en del av Evidentfamiljen i sin roll som en av bolagets tre huvudägare. Och det är med stor glädje och tillförsikt vi önskar Janne varmt välkommen till oss.

Vi ser verkligen fram emot att få ta del av hans djuplodande branschkunskap och erfarenhet som jag är övertygad om, är precis vad Evident behöver nu när bolaget tagit klivet från start-up till ett litet försäkringsbolag med stora ambitioner”, säger vice VD Timothy Yuan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>