Gör er redo för OnePlus Watch
Hem LIVSSTIL Gör er redo för OnePlus Watch

Gör er redo för OnePlus Watch

Publicerat av: Redaktionen

Den första OnePlus Watch kommer att lanseras med OnePlus 9-serien den 23 Mars.

Gör er redo för OnePlus Watch

Den kommer att förhöja upplevelsen och ge användare en sömlös brygga mellan olika enheter.

Även om OnePlus startade med att enbart fokusera på smartphones så har vi också utforskat vad våra användare vill använda för enheter tillsammans med deras smartphone. Det blev då naturligt att titta på smartwatches eftersom det ligger i linje med vår ambition om att skapa en sömlös upplevelse.

Vi tycker att en smartwatch ska vara mer än bara en enhet som visar tid eller puls. Vi tycker att den ska kunna vara en kraftfull enhet som ska förhöja upplevelsen till en ny nivå. Och det går såklart inte heller att bortse från att en smartwatch är den mest efterfrågade enheten från vårt OnePlus community.

Vi vill inte avslöja så mycket just nu men vi kan säga så här mycket: Vår prioritet för enheter som är en del av OnePlus ekosystem är att erbjuda en snygg design, sömlös anslutning och den bästa användarupplevelsen. Och där gör inte OnePlus Watch något undantag. Den kommer att:

  • Ha en snygg och enkel design som står ut från mängden. För oss är ingen detalj för liten.
  • Sömlös anslutning mellan OnePlus smartphone, ljudprodukter, smartwear-enheter och även OnePlus TV för att göra smart kontroll över dessa enheter enkla.
  • Den bästa möjliga upplevelsen till ett rimligt pris för att fler av våra globala OnePlus-användare kan njuta av en enkel och sömlös ansluten upplevelse.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>