Gartner Peer Insights utser Nutanix till “Customers’ Choice”
Hem PARTNERZONE Gartner Peer Insights utser Nutanix till “Customers’ Choice”

Gartner Peer Insights utser Nutanix till “Customers’ Choice”

Publicerat av: Redaktionen

[FINANSPARTNER]  Nutanix har fått utmärkelsen “Customers’ Choice” för hyperkonvergerad infrastruktur av Gartner Peer Insights för tredje året i rad.

Företag och organisationer över hela världen använder sig allt mer av hyperkonvergerad infrastruktur (HCI) som en del av sin resa till hybrid- och multicloud-miljöer, en trend som bara ökat under pandemin.

Gartner Peer Insights utser Nutanix till “Customers’ Choice”HCI-antagandet fortsätter att öka bland organisationer som vill modernisera sin IT-infrastruktur och bygga grunden för sina hybrid- och multicloud-miljöer. Gartner förväntar sig en årlig tillväxttakt på 16 procent för hyperkonvergerade system och en stark efterfrågan 2021. Att få ett erkännande som visar att Nutanix är Gartner Peer Insights-kundernas val för hyperkonvergerad infrastruktur är ett bevis på vi hjälper företag och organisationer att förenkla och modernisera deras IT-infrastruktur samtidigt som de förbereder sig för en multicloud-framtid. Nutanix HCI-lösningar levererar inte bara prestanda och tillförlitlighet utan stöder också ett växande antal användarfall, inklusive uppdragskritiska databaser, molnbaserade applikationer, affärskritiska applikationer och slutanvändarberäkning.

Utmärkelsen från Gartner Peer Insights är baserad på betyg från en 18-månadersperiod där Nutanix har 102 recensioner och en genomsnittlig poäng på 4,7 av 5.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>