beQuoted och Alpcot inleder samarbete
Hem PARTNERZONE beQuoted och Alpcot inleder nu samarbete

beQuoted och Alpcot inleder nu samarbete

Publicerat av: Redaktionen

beQuoted och Alpcot är viktiga delar i det ekosystem för små och medelstora företag som håller på att byggas upp gemensamt.

Båda parter har en samsyn på kapitalanskaffning, finansiell kommunikation och handel i onoterade bolag.

Alpcots verksamhet i Sverige startades 2014. Idag är Alpcot en av Sveriges ledande plattformar för privatekonomi. Samarbetet innebär bland annat att beQuoted blir anknutet ombud till Alpcot.

”beQuoted ser stor potential i Alpcots digitala plattform. Det blir ett positivt utbyte för båda parter och det finns stora möjligheter att utvecklas gemensamt. Bland annat gör vi det enklare för Alpcots 20 000 aktiva kunder att ta del av beQuoteds utbud. Samarbetet är ett led i vårt arbete att vässa vårt digitala nav för att ge fler fördelar till våra kunder”, säger Thomas Lindgren, VD beQuoted AB.

beQuoted och Alpcot inleder samarbete”OTC-listan gör beQuoted unika”, säger Björn Bringes, VD Alpcot AB. OTC-listan, som innehåller värdepapper som inte handlas i börsens handelssystem, har funnits sedan 90-talet. ”beQuoted är en intressant samarbetspartner för Alpcot och öppnar intressanta möjligheter när vi startar Corporate Finance senare i vår. beQuoted har en viktig roll att fylla för att organisera den inofficiella handeln som en service till investerare och sparare”, säger Björn Bringes, VD Alpcot AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>