Sodexo väljer TCS för modernisering av ERP-system
Hem PARTNERZONE Sodexo har valt TCS för modernisering av ERP-system

Sodexo har valt TCS för modernisering av ERP-system

Publicerat av: Redaktionen

Tata Consultancy Services (TCS) har valts ut som samarbetspartner av Sodexo, ett tjänsteföretag med huvudkontor i Frankrike som verkar inom bland annat måltids-, fastighets- och arbetsplatstjänster samt teknisk service.

Syftet med samarbetet är att transformera och konsolidera Sodexos tidigare ERP-system till TCS ERP on Cloud-plattformen för att driva framtida tillväxt.

Sodexos snabba globala expansion har resulterat i ett fragmenterat ERP-område på en tidigare lokal infrastruktur, med olika affärsprocesser i lokala system i sju länder. Även styrning och teknisk support var lokal, vilket resulterade i ökad risk och sårbarhet. Sodexo ville konsolidera och framtidssäkra systemen samt harmonisera verksamheten för att öka säkerhet, smidighet och operativ motståndskraft.

Sodexo väljer TCS för modernisering av ERP-systemFör att uppnå dessa mål tog TCS fram en plan för transformation av Sodexos ERP-system vilken kombinerar TCS starka partnerekosystem med branschledande processdesign. Den nya lösningen innebär en uppgradering av de tidigare systemen samtidigt som den underliggande infrastrukturen moderniserats. Detta har gjorts genom en konsolidering av de olika lokala systemen på TCS ERP on Cloud-plattformen, med SAP SoH på Microsoft Azure.

Sodexo kommer genom detta att få en säker och skalbar infrastruktur som är 35 procent mer slimmad än den tidigare och som redan under den inledande utrullningen visat på stora prestandavinster och förbättrad användarupplevelse.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>