Swedbank och Lexly tecknar ett nytt samarbetsavtal
Hem PARTNERZONE Swedbank och Lexly tecknar ett nytt samarbetsavtal

Swedbank och Lexly tecknar ett nytt samarbetsavtal

Publicerat av: Redaktionen

Sedan 1 januari 2019 har Lexly och Swedbank haft ett nära samarbete där både privatkunder och företagskunder på ett enkelt och tillgängligt sätt fått tillgång till moderna juridiska tjänster online, via telefon och videomöte.

I slutet av 2021 ingick parterna ett nytt samarbetsavtal som sträcker sig till och med 2024.

Swedbank och Lexly tecknar ett nytt samarbetsavtal

Maria Hammarberg, Swedbank

Genom det fortsatta samarbetet får Swedbanks, Sparbankernas och Fastighetsbyråns kunder tillgång till kostnadsfri juridisk rådgivning och vidare hjälp med alla typer av juridik, till exempel avtalsskrivning eller hjälp i en konflikt.

– Det känns fantastiskt att vi i nära samarbete med ett innovativt techbolag som Lexly kan erbjuda så många av våra kunder ett mervärde som tryggar deras framtid. Vi vill ge tillbaka till våra kunder och med Lexly som samarbetspartner kan vi göra just detta då vi tillsammans skapar kundnytta, säger Maria Hammarberg, Partnership Manager på Swedbank.

Lexly har sedan starten 2004 drivit förändring i en konservativ bransch genom sin skalbara digitala plattform och är idag Nordens ledande digitala juridiska aktör.

–  Lexlys mission är att göra juridiken tillgänglig. Genom att utmana “gammeljuridiken” och i stället jobba med nya, moderna lösningar kan vi enkelt skala upp tillgången på juridiska tjänster så att många fler får tillgång till de juridiska avtal eller den juridiska rådgivning de behöver. Vi är glada att Swedbank, liksom vi, ser fördelen med att erbjuda sina kunder moderna juridiska tjänster. Vårt samarbete är ett lysande exempel på hur vår tekniska lösning, på ett effektivt sätt gynnar våra, och våra partners, kunder, säger Dennis Lauri, Head of Partnerships Sweden på Lexly.

Lexly grundades 2004 och är Nordens ledande aktör inom digital juridik. Med visionen att göra juridiken tillgänglig för alla skapade Lexly, som första bolag i Europa, en skalbar plattform för juridiska tjänster. Lexly samarbetar med, och integrerar sina tjänster hos, banker, försäkringsbolag och revisionsbyråer. Med huvudkontor i Stockholm finns Lexly även i Helsingfors, Finland och São Paulo, Brasilien.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>