Enstar AB förstärker ekonomifunktionen
Hem Fastigheter Enstar AB förstärker ekonomifunktionen

Enstar AB förstärker ekonomifunktionen

Publicerat av: Redaktionen

Enstar förstärker ekonomifunktionen och rekryterar Nathalie Maurin som redovisningsekonom.

Bolaget är under stark tillväxt och i behov av att kvalitetssäkra den löpande ekonomin ytterligare.

Nathalie har tidigare bakgrund och erfarenhet av att arbeta som ekonom inom fastighetsbranschen men också för bostadsrättsföreningar, vilka är Bolagets två största kundsegment.

Enstar AB förstärker ekonomifunktionen

Nathalie Maurin

-Varför valde du att börja arbeta på Enstar?

”Jag kände direkt att Enstar var ett företag som jag vill arbeta på. Ett nytänkande och spännande bolag! säger Nathalie Maurin, Redovisningsekonom, Enstar AB”

-Vad är det bästa med Enstar?

”Gemenskapen och den familjära stämningen bland anställda och chefer, säger Nathalie”

Ekonomiavdelningen är inne i en digitaliseringsprocess för att effektivisera de ekonomiska processflödena. Pågående implementering av nytt ekonomisystem gör också att teamet behöver förstärkas, där har Nathalie en viktig roll.

” Jag är väldigt glad över att Nathalie har börjat i vårt team. Hon får en viktig roll i vår ekonomifunktion där hon kommer ansvara för vår löpande redovisning och vara delaktig i vår digitala utveckling framåt. Nathalies erfarenhet inom fastighetsbranschen gör att hon har precis den kompetens vi behöver, säger Erik Gryte, Ekonomichef, Enstar AB”

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>