Columbus lanserar ny lösning för fakturahantering
Hem IT-Finans TrenderBetalningslösning Columbus lanserar ny lösning för fakturahantering

Columbus lanserar ny lösning för fakturahantering

Publicerat av: Redaktionen

Columbus lanserar en ny integrationsconnector mellan ERP systemet Infor M3 Cloud Edition och Medius lösning för fakturahantering.

Integrationsconnectorn gör övergången till molnet från on-prem system smidig.

Columbus och Medius påbörjade utvecklingen av integrationsconnectorn för två år sedan, med sikte på att övergången till molnet för de nuvarande M3 kunderna skulle bli så smidig som möjlig och för att kunna erbjuda best-of-breed lösning för kundernas fakturahantering i molnet.

Columbus lanserar ny lösning för fakturahantering

Mer än 160 Columbus Infor M3 kunder använder också Medius, berättar Ole Fritze, Chief Operating Officer på Columbus

– Som digitala rådgivare behöver vi ligga i absolut framkant och lösa våra kunders framtida utmaningar, redan innan de uppstår. Att integrera två olika molnlbaserade lösningar som båda två har kontinuerliga uppdateringar, är svårt. Men det är sådant vi är här för att utveckla och lösa, säger Ole Fritze, Chief Operating Officer, Columbus.

Connectorn säkerställer möjlighet för kunder att välja ett molnbaserat fakturahanteringssystem i framkant för just deras verksamhet.

Ulf Schnürer, VP Partner, Medius AP Automation, berättar att partnerskapet med Columbus är framgångsrikt:

– Programvarorna från Medius och M3 har fungerat väldigt väl under en lång tid – fler än 160 kunder globalt använder en integrerad Medius/M3 lösning och tack vare integrationsconnectorn har fler än 20 kunder framgångsrikt migrerat till molnet.

Columbus kan på bästa sätt stötta sina M3 on-prem kunder på sin väg till molnet genom att erbjuda Medius fakturahantering. Erbjudandet kommer snart innefatta alla Medius Spend applikationerna och då ingår även upphandling, inköp, avtalshantering och leverantörshantering.

Ole Fritze tillägger:

– Integrationsconnectorn betyder att våra kunder som kör M3 kan optimera och effektivisera sin verksamhet på bästa sätt i en molnbaserad miljö, och för oss innebär det att vi kan erbjuda ännu en efterfrågad produkt.

FAKTA

Den Columbus-utvecklade Infor M3 – Medius integrationsconnectorn heter Columbus M3CE AP Automation Connector.

Columbus har lång erfarenhet av att implementera och konfigurera Mediuslösningar och anpassa utifrån varje företag och kunds behov. Columbus är den största Infor M3 partnern i världen, med fler än 160 kunder som idag använder M3 on-prem.

Columbus är ett globalt företag som ger digital rådgivning, service och konsulttjänster med fler än 1,800 medarbetare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>