Automatiskt utkast
Hem FASTIGHETER Affärsänglarna i Malmö investerar i Poasana för bättre ljudmiljö för hemmet

Affärsänglarna i Malmö investerar i Poasana för bättre ljudmiljö för hemmet

Publicerat av: Redaktionen

Affärsänglarna i Malmö investerar i akustikbolaget Poasana som tillverkar A-klassade ljudabsorbenter för bättre ljudmiljö i hemmet.

Investeringen är den första för bolaget, som har som mål att erbjuda tidiga investeringar i intressanta startups och lokala företag.

– Poasana är ett jätteintressant företag med produkter som ligger helt rätt i tiden, säger Sami Sulieman, som tillsammans med Helena Sulieman är grundare till Affärsänglarna i Malmö.

Entreprenörsparet Sami och Helena Sulieman har tidigare grundat bland annat fintech-bolaget Plexian som börsnoterades tidigare i år. Tillsammans med Mikael Dahlqvist från Hyresbostäder i Malmö, går de nu in som investerare i Poasana som kommer att börja med den svenska marknaden för att senare expandera internationellt.

Automatiskt utkast

Sami och Helena Sulieman, Affärsänglarna i Malmö

– Det är jätteroligt att just Poasana är vår första investering – inte bara för att vi verkligen tror på dem, men även då ett av våra mål med Affärsänglarna i Malmö är att sätta skånska företag på kartan. Jag vet av egen erfarenhet att det kan vara svårt med finansiering om man befinner sig utanför Stockholm. Sedan är det extra roligt att det är ett bolag som drivs av och är startat av en kvinna, säger Helena Sulieman.

VD för Poasana är Patricia Möller som tidigare varit marknadschef på Hövding.

De investerare som ingår i Affärsänglarna i Malmös nätverk, kommer att få erbjudande om investering i Poasana samt de framtida investeringar som Affärsänglarna i Malmö gör.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>