Varbergs Kusthotell har utnämnts till Sveriges bästa spa
Hem Efter Jobbet Varbergs Kusthotell har utnämnts till Sveriges bästa spa

Varbergs Kusthotell har utnämnts till Sveriges bästa spa

Publicerat av: Redaktionen

[EFTER JOBBET] Ett klassiskt spa, förnyat med elegans.

Så beskrivs Varbergs Kusthotell, som just har vunnit priset som Sveriges bästa spa. Det presenterades 9:e augusti, när publicerings- och mediebyrån IdéImperiet i Stockholm, för nionde året i rad, utnämnde Sveriges bästa spa till Spa Awards 2016.Varbergs Kusthotell har utnämnts till Sveriges bästa spa – Varbergs Kusthotell Varbergs Kusthotell har utnämnts till Sveriges bästa spa 2.6d6d925d8bc56e0eb1eccffe4cdf88be

Varbergs Kusthotell är unikt. Med bara 52 steg till havet, prisbelönt mat och spafaciliteter i en klass för sig, är ramarna klara för en upplevelse som gör spat mycket värt ett besök.

Varbergs Kusthotell är Sveriges enda äkta Thalassospa. För att ett spa ska få kalla sig för ett Thalassospa, krävs det att anläggningen ligger vid havet och att man jobbar med havsvatten i sina bassänger och bad samt att behandlingarna har marina element. Med ett unikt läge, 52 steg från havet, skapas en balanserad helhetsupplevelse och naturnära kontraster. Varje dag har gästerna möjlighet att under ledning av en spavärd uppleva en Thalassoritual i vårt kallbadhus. Vi har olika teman som följer årstiderna och havet. Här får gästerna en äkta Thalassoupplevelse genom först aromaterapi med fokus på växelvärme, sedan en skrubb med tång hämtad från Kattegatt som sätter igång cirkulationen i kroppen och tångens goda egenskaper ger huden alla de näringsämnen den behöver. Upplevelsen avslutas med ett dopp i havet som ger en energikick till hela kroppen.

Det är inte bara den fysiska inramningen som ligger till grund för utnämningen som Sveriges bästa spa. Juryn beskriver Varbergs Kusthotell med orden ”En gång unikt, alltid unikt. Ett spa i tiden”, och på hotellet vet dom att helhetsupplevelsen har sina rötter i den själ, som har funnits med kurorten hela vägen:

”Det som våra hjärtan klappar för varje dag, är att kunna skapa ärliga, sköna och äkta stunder, som är värdefulla och skapar minnen. Vi hoppas och tror att vår kärlek till havet och vår passion för det goda, närvarande värdskapet märks och gör en skillnad för våra gäster. Vi är stolta över att ha beskrivits som ett spa i tiden, för det är precis vad vi är – vi är äkta, närvarande och har helheten med både mat, spa och ett fantastiskt läge – 52 steg från havet”, säger Terese Asplund, hotelldirektör vid Varbergs Kusthotell.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>