Hem Efter Jobbet Testa din semester innan du åker med hjälp av ny VR-satsning

Testa din semester innan du åker med hjälp av ny VR-satsning

Publicerat av: Redaktionen

Vinterkylan närmar sig med stormsteg och när minusgraderna greppar landet, drömmer sig allt fler bort mot spännande äventyr.

Testa din semester innan du åker med hjälp av ny VR-satsning 3KLM släpper idag en ny VR-plattform – iFly VR.

En ny plattform som gör det enklare än någonsin att hitta inspiration till nästa resa. Detta genom att låta människor att upptäcka nya delar av världen, direkt ifrån soffan.

iFly VR presenteras av den kända kocken Kiran Jethwa också känd som Fearless Chef fångar några av världens vackraste platser i 360 grader. I den första av tre utgåvor tar Kiran med sig tittarna till den thailändska djungeln, där han söker efter de mest extraordinära kaffebönorna i världen.

–       Vi vill med iFly ständigt skapa nya sätt att inspirera människor att upptäcka världen. Med hjälp av VR skapar därför nu ett sätt för många att ta del av en upplevelse som är få förunnade, säger Boet Kreiken, EVP på KLM.

Följ med Jethwa när han tar med oss på en resa i jakten att lära oss mer om det unika kaffe som skapas i denna delen av världen. I VR-upplevelsen får vi följa honom på nära håll när detta speciella kaffe produceras med hjälp av elefanter.

KLM har länge drivits av att använda de senaste innovationer för att ge sina kunder en minnesvärd reseupplevelse. Något som ligger till grunden i deras arbete med iFly. Med hjälp av kristallklar VR, får du chansen att segla över floden, sitta med lokal befolkningen i en ceremoni och till och med gå igenom regnskogen och kanske stöta på en inhemsk stam eller en elefant. Du kommer närmare än någonsin, allt i lugn och ro från din egna soffa. På så kan hela familjen få vara med att bestämma vart nästa resa ska äga rum.

iFly finns att ladda hem i app store och har stöd för Android och iOS. I nästa kapitel av KLMs iFly VR besöker vi Hawaii.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>