Surfboard Payments pratar om betalningar på TechBBQ
Hem Event Surfboard Payments pratar om betalningar på TechBBQ event

Surfboard Payments pratar om betalningar på TechBBQ event

Publicerat av: Redaktionen

I veckan deltar Surfboard Payments på eventet TechBBQ i Köpenhamn, Danmark.

På plats finns över 2500 startups, scaleups och större företag representerade, över 90 journalister och 300 investerare.

Det är alltså ett välbesökt event Surfboard deltar på.

Surfboard Payments pratar om betalningar på TechBBQUtöver sitt deltagande kommer Surfboard Payments grundare och VD, Christopher Lindfeldt, även hålla en dragning tillsammans med Google Cloud om den nya generationens kortbetalningar via Tap to Phone (TTP). Genom att bygga en app på TTP-teknologin kan handlare ta betalt från sina kunders kontaktlösa kort direkt via sin Android-telefon, istället för att behöva köpa in en dyr kortterminal. Föreläsningen startar 14:00, i morgon torsdag, i Google Clouds bås, och fortsätter sedan i Breakout Room 1 inne på TechBBQ.

Om ni besöker TechBBQ under onsdagen eller torsdagen är denna föreläsning ett måste.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>