Ny form för samarbetet mellan Ludvig & Co och Lexly
Hem Teknik Samarbetet fortsätter nu i ny form mellan Ludvig & Co och Lexly

Samarbetet fortsätter nu i ny form mellan Ludvig & Co och Lexly

Publicerat av: Redaktionen

Ludvig & Co och Lexly inledde ett samarbete under 2020 då Lexlys digitala juridiska rådgivningsenhet blev en del av Ludvig.

Syftet var att kombinera Ludvig & Co:s breda juridiska kompetens och lokala närvaro med Lexlys digitala lösningar.

Samarbetet fortsätter nu i ny form där den digitala rådgivningsenheten återgår till Lexly. Ludvig & Co kommer framöver att tillhandahålla den fysiska och djupa juridiska rådgivningen till Lexlys kunder.

Ny form för samarbetet mellan Ludvig & Co och Lexly– Samarbetet har vuxit över tid och levererat ett betydande kundvärde som vi är stolta över. Men vi ser framöver ett behov av att ha ännu närmare samarbete mellan rådgivarna i de digitala verktygen och utvecklingen av samma verktyg. Därför är jag glad att vi nu har hittat en uppdaterad form på samarbetet som möjliggör det för Lexly och ger Ludvig möjlighet att lägga ökat fokus på den fysiska juridiska rådgivningen. Som landets största arbetsgivare inom juridik fortsätter vi våra satsningar för att nå ut till fler kunder med vårt erbjudande.

Tillsammans kommer vi fortsatt att vara en stark aktör på den juridiska marknaden, säger Fredrik Backman, VD Ludvig & Co.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>