Sigma Technology inleder nu ett partnerskap inom digitala delegationer med startupföretaget Delori
Hem STARTUP Sigma Technology inleder nu ett partnerskap inom digitala delegationer med startupföretaget Delori

Sigma Technology inleder nu ett partnerskap inom digitala delegationer med startupföretaget Delori

Publicerat av: Redaktionen

Sigma Technology Insight Solutions inleder ett partnerskap med svenska startupföretaget Delori som erbjuder digitala delegationer och befogenhetstjänster till konsumenter, offentliga vårdgivare och företag.

Experter från Sigma Technology kommer stötta Delori med toppkompetens inom mjukvaruutveckling, sälj och implementationsstöd hos kund.

Fokus kommer bland annat läggas på att använda blockchain-teknik för att öka säkerheten och transparensen i de digitala delegationerna och att tillsammans erbjuda kunder en nyckelfärdig lösning med tillhörande service.

Sigma Technology inleder ett partnerskap inom digitala delegationer med startupföretaget Delori

Robert Åberg, VD på Sigma Technology Insight Solutions, och Fredrik Hofflander, Deloris medgrundare

– Delori ligger i framkant när det gäller digitala delegationer och har tagit fram lösningar som möjliggör säkra och spårbara delegationer och lättanvända digitala befogenhetstjänster. Vi ser stor potential för vårt samarbete, där Sigma Technology-experter, ihop med Delori, kan hjälpa en mängd olika organisationer och offentliga verksamheter med den senaste tekniken, säger Robert Åberg, VD på Sigma Technology Insight Solutions.

Att delegera rättigheter digitalt blir allt viktigare. Delegationer blir en central del inom områden som omvårdnad, t.ex. för personer med demenssjukdom, eller inom företag, t.ex. för anställda med befogenhet att signera kontrakt för verksamhetens räkning. Deloris plattform erbjuder en central plats för delegationer och nås via API eller andra system. Alla delegationer kan signeras med eID, som följer det juridiska ramverket eIDAS som EU har tagit fram.

– Vår vision på Delori är att skapa ett enda gränssnitt för säkra digitala delegationer. Plattformen vi erbjuder kan enkelt kopplas till många olika eID-lösningar och kan integreras till kundernas data via API. Tillsammans med teamet på Sigma kommer vi hjälpa privatpersoner, myndigheter och privata företag att arbeta på ett säkert, lättanvänt och transparent sätt, säger Fredrik Hofflandermedgrundare på Delori.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>