Rocker samlar de största digitala plånböckerna – nu även Samsung Pay
Hem Teknik Rocker samlar de största digitala plånböckerna – även Samsung Pay

Rocker samlar de största digitala plånböckerna – även Samsung Pay

Publicerat av: Redaktionen

Som en del i strategin att erbjuda smarta och säkra betalningslösningar, oavsett plattform, samlar nu Rocker alla stora mobila plånböcker i sina finansiella tjänster.

Rockers kunder har tidigare haft tillgång till Apple Pay och Google Pay.

Nu utökar bankutmanaren erbjudandet med Samsung Pay.

– Samarbetet med Samsung är en viktig milstolpe i vår ambition att erbjuda kunderna en helhetslösning där de enkelt kan samla hela sin ekonomi på ett och samma ställe, oavsett vilken eller vilka banker och konton man har, säger Jonas Hultin, vd på Rocker.

På tio år har andelen som betalar med kontanter fallit från runt 40 procent till under 10 procent. Att kontaktlösa betalningar blir allt mer populärt ser man även tydligt bland Rockers kunder, av dem har cirka 70 procent aktiverat mobila betalningar.

Rocker samlar de största digitala plånböckerna – nu även Samsung Pay

Jonas Hultin

– Utmaningen med mobila betalningar har varit att kunden inte vill välja sin telefon baserat på om banken stöder betalningar för mobilmodell man har valt. Bland Rockers kunder ser vi ett enormt intresse för att betala med mobilen. Det är därför självklart för oss att ha med även Samsung Pay i vårt erbjudande, säger Jonas Hultin.

Med det nya samarbetet kan nu Rocker och Samsung erbjuda även Galaxy-användare ett smidigt och säkert betalningssätt.

Med Samsung Pay skyddas varje enskild transaktion då varje köp verifieras med irisskanning, fingeravtryck eller pinkod.

– Vi vet att många efterfrågar den nya tekniken och de fördelar som den ger med enkla och säkra betalningar. Vi är glada över att kunna erbjuda våra användare många betalningsalternativ och är stolta över att Rocker nu kan erbjuda Samsung Pay, säger Conny Lindström, Affärsutvecklingschef för mobilt på Samsung Norde

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>