Hem Nyheter rek.ai har blivit utvalda att få vara med på Swedish AI startup landscape

rek.ai har blivit utvalda att få vara med på Swedish AI startup landscape

Publicerat av: Redaktionen

rek.ai har blivit utvalda att få vara med på Swedish AI startup landscape.

rek.ai har blivit utvalda att få vara med på Swedish AI startup landscape 2

rek.ai blir en del av kartläggningen av svenska AI-bolag

Kartan är ett samarbete mellan Rise och Ignite Sweden. Och har möjliggjorts med hjälp från bland annat Vinnova.

rek.ai som är ledande inom personalisering med hjälp av deep learning-teknik är en ny aktör på marknaden som redan tagit många nya kunder.

Artificiell intelligens är en teknik som påverkar fler och fler delar av våra liv och där har rek.ai en tydlig roll. Deras teknik som både tar hänsyn till integritet, men ändå ger en personifiering av webbplatser har möjliggjort helt nya användarupplevelser.

– Vår förmåga att att förstå exakt vilka behov de här typerna av organisationer har samt satsat på rätt teknik, är några av anledningarna till att vi lyckats ta positionen som vi har idag, säger Johan Albertsson, grundare och CEO på rek.ai.

rek.ai har haft en stark tillväxt sedan starten och det senaste året har företaget ökat ännu mer. Flera ny kunder har börjat använda tjänsten, ett antal projekt pågår utomlands och rek.ai har släppt en app för integration i ett CMS-verktyg.
Målet är att ha över 100 kunder i Sverige samt några i övriga norden under 2021.

– Att få vara en del av den här viktiga kartläggningen av svenska och europeiska AI-bolag är väldigt stort, fortsätter Johan Albertsson. Det visar på bredden och styrkan i tekniken och hur många nya spännande möjligheter den har inneburit.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>