Amendokoncernen hjälper dig framtidssäkra din ekonomifunktion
Hem Teknik Amendokoncernen hjälper dig framtidssäkra din ekonomifunktion

Amendokoncernen hjälper dig framtidssäkra din ekonomifunktion

Publicerat av: Redaktionen

Ekonomiavdelningar fortsätter att utmanas och är i ständig förändring, inte minst till följd av den digitala utvecklingen och den nya generationens ekonomer.

Här kan du läsa mer om hur vi på Amendo, tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech, kan hjälpa dig hitta rätt kompetens till hela den moderna ekonomifunktionen.

Teknik möjliggör, men människan avgör!

Kompetens inom ekonomi är nödvändigt inom alla bolag, oavsett bransch och storlek. Allt från entreprenöriella startups och småbolag till stora tjänste- och industriföretag är i behov av en välfungerande ekonomifunktion för att få sina affärshjul att snurra. Men för att som organisation fortsätta vara relevant, idag och i framtiden, måste såväl ekonomichefer som ledningsgrupper omfamna den digitala transformationen. Därav har allt fler ekonomiavdelningar börjat automatisera många administrativa och manuella arbetsuppgifter. För att utnyttja automationens fulla potential räcker däremot inte endast tekniska inslag – utan den mänskliga faktorn som kan standardisera processer, korrigera avvikelser och analysera data måste likaså inkluderas i ekvationen.

Amendokoncernen hjälper dig framtidssäkra din ekonomifunktion– Vi inom Amendokoncernen vet att morgondagens teknik formas i mötet mellan verksamhetens behov och den mänskliga kompetensen. Vi vill hjälpa våra kunder att använda människor till det som de är allra bäst på med hjälp av teknik samt skapa ett samspel mellan kompetens inom ekonomi och teknik för att uppnå resultat, förklarar Susanne Bagger, VD på Amendo Group.

Här kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig hitta rätt kompetens som framtidssäkrar din organisations moderna ekonomifunktion.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>