Confidentor blir en del av Säkra
Hem FINANS Confidentor blir nu en del av Säkra

Confidentor blir nu en del av Säkra

Publicerat av: Redaktionen

Säkra förvärvar pensions- och investeringsrådgivaren Confidentor.

Det är ett led i bolagets fortsatta expansion inom förmögenhetssegmentet.

Confidentor blir en del av SäkraConfidentor grundades 1987 och är specialiserade inom investeringsrådgivning, pension och livförsäkring. Idag har bolaget 16 medarbetare med lång bakgrund inom finans och försäkring. Confidentor har sin huvudsakliga verksamhet i Göteborg men finns även representerat med kontor i Halmstad och Malmö. Förra året uppgick omsättningen till omkring 40 miljoner kronor.

”Vi fortsätter att bredda vårt erbjudande inom förmögenhetsområdet. Confidentor är en stark aktör inom wealth och kommer att komplettera vår befintliga verksamhet på ett mycket fint sätt”, säger Eva Pantzar Waage, vd och koncernchef vid Säkra.

Christian Axéll, vd vid Confidentor, kommenterar affären så här:

”Säkra har genom sin satsning växt fram som en naturlig partner för oss i vår fortsatta Confidentor . Vi har samma syn på att skapa kundnytta genom personlig och kvalificerad rådgivning. Tillsammans kan vi nu erbjuda ett heltäckande tjänsteutbud inom förmögenhetsförvaltning, pensionsrådgivning, liv- och sakförsäkring och konsultativa tjänster.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>