Hem Nyheter Northmill adderar sparkonto med statlig insättningsgaranti till sitt växande bankerbjudande

Northmill adderar sparkonto med statlig insättningsgaranti till sitt växande bankerbjudande

Publicerat av: Redaktionen

Den svenskgrundade tech-banken Northmill fortsätter bredda sitt bankerbjudande och lanserar nu sitt avgiftsfria sparkonto under namnet Rebilla Reserve.

Northmill adderar sparkonto med statlig insättningsgaranti till sitt växande bankerbjudande 2

Marcin Ziolkowski Product Owner Rebilla Reserve

Inledningsvis erbjuds ett sparkonto med rörlig ränta som också omfattas av statlig insättningsgaranti upp till 950 000 kronor. Sparkontot riktar sig till alla som vill spara pengar på ett tryggt, användarvänligt och flexibelt sätt.

Hikmet Ego, Vd på Northmill kommenterade:

– Med vårt snabbt växande bankerbjudande visar vi att det går att kombinera en toppmodern kundupplevelse med omfattande krav på regelefterlevnad och säkerhet. Vi tycker att bankprodukter ska utgå från konsumentens faktiska behov och göras tillgängliga för alla på ett smart och användarvänligt sätt. Vi vill spela en viktig roll i att utveckla framtidens bankprodukter som arbetar för kunderna och gör det lättare för dem att spara pengar och hantera sin privatekonomi på ett bra sätt.

Det tar mindre än två minuter att öppna ett Rebilla Reserve konto och bakom den kraftigt automatiserade processen står långsiktiga strategiska investeringar i organisationen och den moderna teknikplattformen. Investeringar som också gjort det möjligt för tech-banken att lansera åtta produkter och features inom det nya varumärket Rebilla på bara tolv månader.

Marcin Ziolkowski, Produktägare Rebilla Reserve kommenterade:

– Vi har en skalbar teknisk infrastruktur som skapar förutsättningarna att automatisera, integrera och skräddarsy en väldigt stor del av de komplexa processerna. Vår tekniska kapacitet gör att vi på sikt kan koppla samman alla Rebilla-produkter till ett kraftfullt bankerbjudande. Exempelvis kommer den cashback som genereras från köp genomförda med Rebilla-kortet automatiskt kunna sättas in på användarens sparkonto och omedelbart börja generera ränta åt kunden.

I september 2019 beviljades Northmill banktillstånd av Finansinspektionen, det har givit tech-banken nya verktyg i arbetet med att driva en positiv förändring för konsumenterna. Ett bra exempel på det är Rebilla Reduce som sänker räntan på konsumentens befintliga krediter, delbetalningar och kontokortskrediter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>