Hem EFTER JOBBET Mercedes öppnar popup med Sayan Isaksson

Mercedes öppnar popup med Sayan Isaksson

Publicerat av: Redaktionen

Mercedes ökar försäljningen mest av de stora på den svenska personbilsmarknaden, och nu hittar man nya sätt att möta alla Mercedes-fans i Stockholm.

Mercedes öppnar popup med Sayan Isaksson 3I veckan slår portarna upp till en popup på Regeringsgatan i centrala Stockholm. Förutom att uppleva de senaste Mercedes-modellerna kan besökarna också njuta av mat signerad den kände kocken Sayan Isaksson.

– Jag tror stockholmarna gillar att det är en annorlunda upplevelse jämfört med hur det brukar vara när man tittar på bil, säger Björn Hauber, vd för Mercedes-Benz Sverige.

Över 500 kvadratmeter

För ett år sedan öppnade Mercedes-Benz sin första popup – en tillfällig butik – i centrala Stockholm. Det blev en stor succé och nu är det dags igen. Denna gång är adressen Regeringsgatan 65. Besökarna kommer på över 500 kvadratmeter att få möjlighet att ta uppleva de senaste Mercedes-modellerna, ta en kopp baristagjort kaffe och använda lokalerna för att sitta och jobba.

(Rå)Koll med Sayan Isaksson

Den stora nyheten är att den kände kocken Sayan Isaksson öppnar tillfälligt nytt i popup-butiken. Sayan Isaksson driver till vardags restaurangen Esperanto, som har en stjärna i Guide Michelin och utsetts till Sveriges bästa restaurang av White Guide. Esperanto Groups Råkultur öppnar konceptet (Rå)Koll och kommer att driva lunchservering under öppningsveckorna för att mätta den medvetne och lunchsugne storstadspubliken.

Popup-butiken ligger på Regeringsgatan 65 mellan Oxtorgsgatan och Jaobsbergatan.

Relaterade Artiklar