Levels presenterar två digitala bolag på vårens SEB Innovation Forum
Hem Event Levels presenterar två digitala bolag på vårens SEB Innovation Forum

Levels presenterar två digitala bolag på vårens SEB Innovation Forum

Publicerat av: Redaktionen

På tisdagen den 31 maj är det dags för den 23e Innovation Forum att gå av stapeln.

Evenemanget som anordnas av SEB har i syfte att facilitera en mötesplats för matchning av kapital och kapitalbehov.

Den som söker nya, spännande startups och entreprenörer samt är intresserad av att engagera sig som delägare, affärsängel, eller helt enkelt bidra med sin unika kompetens och nätverk är varmt välkommen att lyssna in på den digitala sändningen då sex handplockade tillväxtbolag pitchar sina affärsidéer.

Levels presenterar två digitala bolag på vårens SEB Innovation Forum

SEB Innovation Forum sänds digitalt tisdagen den 31 maj, kl. 16:00-18:00.

Programmet sänds live från SEB studion i Solna och tittare välkomnas att skicka in sina frågor löpande till entreprenörerna som kommer ge sina svar i realtid.

Nytt för vårens Innovation Forum är att det dagen efter, på onsdag 1 juni, bjuds in till en fysisk träff mellan bolagen och investerarna för att ställa ytterligare frågor och föra en vidare diskussion med entreprenörerna.

Levels presenterar Afripods och Packbud

Levels är vad man brukar kalla en venture-studio och teknikpartner som investerar och agerar strategisk partner i ett flertal skalbara, digitala ventures i frågor om digital design, utveckling, kapital och strategi. Under kommande Innovation Forum presenterar Levels två spännande bolag på frammarsch, varav båda nu reser kapital för sin fortsatta utveckling.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>