Höj beredskapen och se över skyddet mot interna och externa cyberhot
Hem Säkerhet Höj beredskapen och se över skyddet mot interna och externa cyberhot

Höj beredskapen och se över skyddet mot interna och externa cyberhot

Publicerat av: Redaktionen

Cyberhoten slår mot Norden som aldrig tidigare.

 I dag ser vi en ny organiserad brottslighet på nätet, där cyberkriminella och ransomware-ligor uppträder som vår tids maffia.

Under 2020 tredubblades antalet utpressningsattacker och allt fler företag drabbades av datastölder. Men samtidigt som cyberbrottslighet orsakade kostnader på över 6 miljarder USD globalt under 2021 finns det fortfarande en bristande medvetenhet om cyberhoten i Norden.

Det bara är en tidsfråga innan din verksamhet blir utsatt för en riktad attack. Alla behöver därför en försvarsstrategi som utgår från ordentliga förberedelser och god beredskap.

Höj beredskapen och se över skyddet mot interna och externa cyberhotAtt hålla jämna steg med hotbilden är en väldigt komplex uppgift för de flesta verksamheter. Hackarna agerar snabbt och kreativt för att skapa förvirring och utnyttja nya ingångar för sina attacker.

Tillväxten för mobilt arbete, privata enheter som kopplas upp mot jobbet, liksom utvecklingen kring molnet och Internet of Things bidrar till att sårbarheten ökar ytterligare.

Dagens hotbild lämnar inget utrymme för misstag. Att skydda sig mot och begränsa attacker måste därför bli en viktig del av IT-strategin.

Commvault bjuder nu in till en presentation av de senaste metoderna och lösningarna som står klara att integreras i ert cyberförsvar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>