Implema ingår strategiskt partnerskap med Planacy
Hem Nyheter Implema ingår ett strategiskt partnerskap med Planacy

Implema ingår ett strategiskt partnerskap med Planacy

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges ledande specialist på implementation av affärssystemen SAP och Microsoft Dynamics, Implema, adderar ytterligare en partner till sitt ekosystem.

Nu ingår man strategiskt partnerskap med Planacy och kan därmed erbjuda en ”best of breed-lösning” för automatiserad och datadriven finansiell planering.

Många, även riktigt stora, bolag arbetar idag med sina finansiella prognoser i egenframtagna Excelmallar, något som är tidskrävande, ofta ineffektivt och ger utrymme för många fel.

Som en del i Implemas ambition att digitalisera svenskt näringsliv, arbetar Implema med ett växande nätverk av utvalda, strategiska samarbetspartners som har produkter eller tjänster som kompletterar Implemas kärnverksamhet. Nu inleder man ett partnerskap med Planacy, ett ungt, svenskt SaaS-bolag med en innovativ best of breed-plattform för effektivare finansiell planering.

Implema ingår strategiskt partnerskap med Planacy

Birgitta Ward, partneransvarig på Implema

–  Vi är mycket glada över att lägga till Planacy till vårt ekosystem av strategiska partners. Tillsammans med dem kan vi nu erbjuda våra kunder förenklad, löpande budget- och prognosplanering. Med detta verktyg kan de till exempel arbeta med ”agil styrning” och ”beyond budgeting”. Vi är övertygade om att flera av våra kunder kommer kunna dra stor nytta av detta i sin resa mot en automatiserad och mer kvalitetssäker finansiell planering och uppföljning, säger Birgitta Ward, partneransvarig på Implema.

–  Det ska bli kul att både fortsätta och öka samarbetet med Implema. Med Implemas gedigna erfarenhet av affärssystem, digitalisering generellt, och planering i synnerhet, kan vi tillsammans erbjuda företag som jobbar med SAP och Dynamics en lösning i världsklass. Vi har redan ett antal gemensamma dialoger med kunder till Implema och ser fram emot att kunna hjälpa organisationer till en mer välplanerad och effektiv vardag, säger Erik Gidlund, CRO och partneransvarig på Planacy.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>