Premiecentralen framtiden för företag och förmedlare
Hem Finansröst Premiecentralen framtiden för både företag och förmedlare

Premiecentralen framtiden för både företag och förmedlare

Publicerat av: Redaktionen

Glöm spretiga fakturor och krångligt pappersarbete kring personalens försäkringslösningar.

Via Premiecentralen samfakturerar Hjerta förmedlarnas kunder vilket underlättar både administrationen och mängden fakturor – en framtidslösning som både företagen och förmedlarna vinner på.

Sedan 2016 är Hjerta, tillsammans med Söderberg & Partners och Max Matthiessen, ägare till Premiecentralen Insclear. Premiecentralen tar emot och sammanställer information från Hjerta-förmedlarna och de olika försäkringsbolagen. Något som innebär stora fördelar, både för förmedlarna och inte minst Hjertas kunder, säger Annica Molin, ansvarig för Premiecentralen på Hjerta.

Premiecentralen framtiden för företag och förmedlare– Är bolagen anslutna till Premiecentralen får de en samlingsfaktura med alla premier till de valda försäkringsbolagen samt en specifikation för var och en av företagets anställda. Det sparar tid, förenklar administrationen och ger samtidigt bättre överblick av kostnaden per anställd.

Premiecentralen innebär att förmedlare inte behöver vara beroende av provision, utan stora möjligheter till arvodering gör ersättningen framtidssäkrad.

Detta ger goda förutsättningar att på ett transparant och tydligt sätt driva sin affär, menar Annica Molin.

­– Som förmedlare har du full kontroll över administrationen eftersom allt sker i vårt egna digitala verktyg Heartbeat. Du är inte beroende av försäkringsbolagens egna administrativa processer och prioriteringar, utan sköter allt från löner och premieändringar till nyteckningar och avanmälningar själv via Heartbeat.

Premiecentralen är ett tryggt och effektivt verktyg som ger förmedlarna mer tid att driva sin affär framåt ­– och för den som behöver stöd, hjälp och utbildning kring processerna finns Annica Molin alltid där.

– Jag är länken mellan Hjerta-förmedlarna och Premiecentralen. Min roll är att representera Hjerta i Insclear i dess drift och utvecklingsforum. Vidare är jag förmedlarens stöd kring alla frågor, stora som små, för att driva Hjertas Premiecentral framåt. Är det något jag inte kan svara på direkt tar jag reda på det och återkopplar. Till exempel hjälper jag till praktiskt med Heartbeat som är Hjertas digitala gränssnitt mot Premiecentralen. Här tecknas, avslutas och administreras allt som har med tjänstepensionsplanen att göra. Förmedlarna kan få stöttning av mig i varje steg i processen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>