BA Tech Awards vinnare presenteras vid Business Arena Stockholm
Hem Fastigheter BA Tech Awards vinnare presenteras vid Business Arena Stockholm

BA Tech Awards vinnare presenteras vid Business Arena Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Årets BA Tech Awards tävling är nu avgjord.

Det är Myrspoven i kategorin mest innovativa PropTechbolag och Sweco i kategorin mest innovativa fastighetsbolag som vinner Business Arenas prestigefyllda pris i samarbete med Nordic PropTech Initiative och PropTech Sweden.

Business Arena den 21 september hyllades de lyckliga vinnarna. I tävlingen var det sex finalister som hade röstats fram och fick pitcha sin tjänst eller projekt inför juryn. Digitalisering och omsättning i praktiken är några kriterier som bidrog till vilka som skulle bli vinnare av BA Tech Awards 2022.

Juryns motivering för vinnaren i kategorin mest innovativa proptech-bolag lyder:

BA Tech Awards vinnare presenteras vid Business Arena Stockholm 2022

BA Tech Awards 2022

Den gröna omställningen är vår tids stora ödesfråga. Vi vet att arbetet går trögt och inte minst dagens energikris skapar frågetecken. Fastighetsbranschen har ett stort ansvar att effektivisera och kapa utsläpp. Här står hoppet mycket till implementering av ny teknik och nya innovationer. Dagens vinnare har på ett imponerande sätt tagit sig an utmaningen att energieffektivisera branschen och skapa tydliga beslutsunderlag, inte bara i Sverige utan även internationellt.

Juryns motivering för vinnaren i kategorin mest innovativa fastighetsaktör lyder:

Att kunna samla och tillgängliggöra information skapar bättre möjligheter för en bransch som är i stort behov av omställning. Ett nischat verktyg med samlad, specifik information som underlättar både arbete och affär. Att bolaget vågat transformera delar av sitt tjänsteutbud till digitalt imponerar. Bolaget har via, inte minst en stark pitch, visat på en produkt som är skalbar och redo att använda.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>