IKC lanserar depåtjänst online med ISK och fondhandel med hjälp av Bricknode Broker
Hem IT-FINANS TRENDER IKC lanserar depåtjänst online med ISK och fondhandel med hjälp av Bricknode Broker

IKC lanserar depåtjänst online med ISK och fondhandel med hjälp av Bricknode Broker

Publicerat av: Redaktionen

IKC Capital, lanserade den 1a mars en ny depåtjänst online med namn IKC Access där kunder kan samla sitt sparande.

Med hjälp av Bricknode Broker kan IKC erbjuda fondhandel direkt mot fondbolagen och genom de integrerade tjänster som finns i Bricknode Marketplace. För Bricknode (www.bricknode.com) betyder affären att den månatliga IKC lanserar depåtjänst online med ISK och fondhandel med hjälp av Bricknode Broker 2omsättningen ökar med 5% från 1a mars 2017 i form av inkomster från återkommande licenser och transaktionsbaserade ersättningar.

IKC Capital ingår i IKC Financial Group och har med hjälp av Bricknode Broker samt de integrerade partners som finns för automatiserad fondhandel i Bricknode Marketplace, lanserat en ny tjänst vid namn IKC Access.

IKC Access är en tjänst där sparare kan hantera sin depå eller investeringssparkonto (ISK) online och logga in på den kundportal som Bricknode Broker erbjuder. IKC Access är således en online-mäklare och -rådgivare som med hjälp av den molnbaserade plattformen från Bricknode nu kan erbjuda nya tjänster till sina kunder.

Bricknode vill hjälpa privatpersoner och företag att förbättra sina finansiella liv. Bricknode gör detta genom att möjliggöra lansering av nya finansiella tjänster till marknaden. Bricknode tillhandahåller en molnbaserad plattform och ekosystem för partners som delar samma värderingar och visioner.

Bricknode avser att vara det främsta ekosystemet inom finans som en plattformsleverantör för finansiella institutioner, FinTech-innovatörer, app-utvecklare och konsulter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>