Garmin Forerunner 735XT – Träningsklocka för löpning och multisport med Elevate pulsmätare
Hem EFTER JOBBET Garmin Forerunner 735XT – Träningsklocka för löpning och multisport med Elevate pulsmätare

Garmin Forerunner 735XT – Träningsklocka för löpning och multisport med Elevate pulsmätare

Publicerat av: Redaktionen

[Efter jobbet] Den har ett mjukt, bekvämt silikonband och en stor display så du kan se träningsdata tydligt under ditt träningspass. Forerunner 735XT är kompatibel med Connect IQ och har appen Strava live Suffer Score förinstallerad.

Garmin® Forerunner® 735XT - Träningsklocka för löpning och multisport med Elevate™ pulsmätare

– Forerunner 735XT är den ultimata träningsklockan för den som vill ha avancerad data under träningspassen och en lätt klocka under tävlingarna, säger Andrew Silver, produktchef för Garmin Fitness.

– Den ger omfattande data för alla aktiviteter samtidigt som den är uppkopplad med funktioner som smarta aviseringar, automatisk överföring till Garmin Connect och gratis appar på Connect IQ, fortsätter Andrew.

Med Garmin Elevate handledsbaserad pulsteknik, kan du träna när och var du vill utan pulsband runt bröstkorgen. Med Forerunner 735XT på handleden har du koll på din aktivitet dygnet runt vare sig du tränar eller tar en promenad. Den mäter dina dagliga intensiva minuter och din sömn och för sedan över all data trådlöst till mobilappen Garmin Connect™ mobil app där du kan följa upp dina framsteg.

Om du vill mäta avancerad löpdynamik kompletterar du med ett pulsband. Du får då även reda på din steglängd i realtid, markkontakttid inkl. balans och vertikal svängningsrörelse. Väljer du pulsbandet HRM-Tri får du dessutom reda på din puls under simningen.

Forerunner 735XT kan också paras ihop med Vector pedalbaserad kraftmätare för att mäta avancerad cykeldynamik. Den är också kompatibel med Garmins Varia-serie. Den är vattentät ner till 50 meter och har massor med simfunktioner. Och med den automatiska multisportfunktionen byter du sport med bara en knapptryckning.

Forerunner 735XT är kompatibel med Connect IQ för ändlösa anpassningsmöjligheter. Genom Connect IQ i mobilappen Garmin Connect kan du ladda ner appar, widgets, urtavlor och datafält och anpassa din klocka efter dina individuella behov. Forerunner 735XT har dessutom appen Strava Live Suffer Score förinstallerad. Suffer Score baseras på din hjärtfrekvens och talar om för dig hur hårt du har tränat.

Med smartaviseringar2 från din telefon ser du inkommande samtal, SMS och aviseringar från sociala medier. En lätt vibration gör att du inte missar något. Du kan också styra din musikspelare från klockan.

Forerunner 735XT har upp till 14 timmars batteritid i träningsläge med GPS och 11 veckor i klockläge.

Forerunner 735XT kommer i svart/grå och isblå/mörkblå och beräknas finnas tillgänglig i juni 2016 till ett rekommenderat cirkapris på 4 799: – för enbart klocka, 5 299: – med HRM-Run pulsband och 6 399: – med HRM-Tri och HRM-Swim pulsband.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>