Hem EFTER JOBBET Fidesmo och Haikara i samarbete kring framtidens smarta klocka

Fidesmo och Haikara i samarbete kring framtidens smarta klocka

Publicerat av: Redaktionen

Fidesmo, ett svenskt företag som möjliggör för användaren att lägga till tjänster på sina kort, armband eller annan device, och Haikara.

Ett finskt företag som gör smarta modeklockor, inleder ett strategiskt samarbete.Fidesmo och Haikara i samarbete kring framtidens smarta klocka 3

Haikara är världens tunnaste smartklocka, med ett batteri som räcker upp till en vecka. Klockans urtavla kan enkelt ändras för att matcha användarens outfit och humör. Genom Fidesmos plattform för kontaktlösa tjänster kommer klockan att kunna användas för betalning, access till byggnader och kollektivtrafik.

“För Fidesmo är Haikara en ideal samarbetspartner, eftersom båda företagen fokuserar på att göra användarens vardag lite enklare.” säger Mattias Eld, VD på Fidesmo.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>