Fidesmo inleder samarbete med Länsförsäkringar
Hem IT-FINANS TRENDERBETALNINGSLÖSNING Fidesmo inleder samarbete med Länsförsäkringar

Fidesmo inleder samarbete med Länsförsäkringar

Publicerat av: Redaktionen

Techbolaget Fidesmo utökar sin betalningstjänst Fidesmo Pay på den svenska marknaden och inleder ett samarbete med Länsförsäkringar Bank.

Fidesmo inleder samarbete med Länsförsäkringar

Fidesmo inleder ett samarbete med en av Sveriges största banker, Länsförsäkringar Bank.

Samarbetet gör det möjligt för bankens kunder att använda betalningstjänsten Fidesmo Pay för att tokenisera Länsförsäkringars kort på en mängd olika wearables. Kunderna kommer ha möjlighet att använda armband, nyckelringar, klockor, klockarmband och andra typer av wearables som de kan blippa och betala mot kortläsare med stöd för kontaktlösa betalningar.

– Vi är glada att fler banker väljer att erbjuda tokeniserade betalningar till sina kunder, däribland att kunna betala med en wearable. Vi ser fram emot att utöka vår betalningstjänst Fidesmo Pay på den svenska marknaden tillsammans med Länsförsäkringar Bank, säger Mattias Eld, VD för Fidesmo.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>