Hem Finansröst Expansion väntar när Inkassogram nyrekryterar

Expansion väntar när Inkassogram nyrekryterar

Publicerat av: Redaktionen

Inkassogram rivstartar hösten med två strategiska nyrekryteringar för att öka expansionstakten och bredda sitt erbjudande mot befintliga kunder.

Med de här rekryteringarna förstärker vi rejält både inom tjänsteutveckling och försäljning. Vi är mycket glada över att vi kunnat knyta till oss Anders Huusko och Jan Åström, säger vd Niclas Josefsson.

Expansion väntar när Inkassogram nyrekryterar 2

Inkassogram rekryterar Jan Åström och Anders Huusko

Inkassogram har en stadigt växande kundtillströmning. Samtidigt går bolaget in i en ny fas för att digitalisera branschen ytterligare via sin tekniska plattform och bli ett fullfjädrat CMS-bolag. Med rekryteringen av Anders och Jan tar Inkassogram nästa steg i denna utveckling.

Anders Huusko, är vice vd och partneransvarig. Anders arbetar främst med att utöka Inkassograms strategiska partnerskap med exempelvis bolag som söker en modern och komplett CMS-tjänst. Anders har lång erfarenhet av att utveckla och sälja betalningslösningar och kommer närmast från uppstickaren Bambora.

– Vi är mycket glada att Anders anslutit till Inkassogram. Hans gedigna bakgrund som en lagspelare på högsta elitnivå och långa erfarenhet från olika typer av betallösningar kommer att bidra starkt till vår fortsatta framgång och vår ambition att modernisera branschen, säger Niclas Josefsson.

– Det ska bli spännande och utmanande att hitta en väg för Inkassogram att lyckas på en traditionell marknad med många stora aktörer, säger Anders. Jag gillar också Inkassograms vision att hjälpa dem som skickar fakturor och krav att få betalt snabbare, samtidigt som vårt schyssta sätt att hantera påminnelser och inkasso gör att färre människor och företag hamnar hos Kronofogden.

Jan Åström, är ansvarig för tekniska Integrationer och affärsutveckling. Jan arbetar främst med att arbeta med Inkassograms tekniska Integrationsstrategi att utveckla nya tjänster för att möta kundernas behov inom factoring och inkasso. Han har tidigare arbetat med företags- och tjänsteutveckling i tiotalet svenska och internationella start-ups. Jan har även haft seniora befattningar med globalt ansvar i snabbväxande internationella SaaS-företag (Software as a Service) och har dessutom sju års erfarenhet som managementkonsult.

– Jan kombinerar affärsförståelse med djup teknisk kompetens och brinner för att leverera kundvärde. Hans bakgrund är en stor tillgång när vi nu ska vidareutveckla Inkassograms tjänster och göra dem tillgängliga för fler kunder via nya tekniska lösningar, säger Niclas Josefsson.

– Under århundraden har CMS- och inkassobranschen handlat om att maximera intäkterna från ränta och avgifter till gagn främst för inkassobolagen själva. Inkassogram vänder upp och ned på branschen genom sina unika, schyssta och digitala gratistjänster som också bevarar kundrelationen mellan borgenär och gäldenär. Det är mycket spännande att få vara med på den resan, säger Jan.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>