Endava inleder partnerskap med Stripe för ökad flexibilitet
Hem IT-Finans TrenderBetalningslösning Endava inleder partnerskap med Stripe för ökad flexibilitet

Endava inleder partnerskap med Stripe för ökad flexibilitet

Publicerat av: Redaktionen

Endava, global leverantör av digital transformation och agil utveckling, ansluter sig till Stripes nya Partner Ecosystem som en viktig strategisk partner.

Tillsammans kommer de att hjälpa företag att expandera till nya globala marknader och öka gränsöverskridande handel genom skräddarsydda betallösningar.

Endavas expertis inom betalningar gör det möjligt att snabbt integrera Stripes produkter.

Partnerskap-ekosystem är viktiga för Endava, och där är samarbetet med Stripe ett bra exempel. Andra exempel på befintliga partnerskap-ekosystem som Endava har är Amazon Web Services, Google, Microsoft, Salesforce, ServiceNow och Sitecore.

Endava inleder partnerskap med Stripe för ökad flexibilitetPetru Metzger, chef för Global Payments Delivery på Endava, kommenterar partnerskapet: ”Komplexiteten för handlarna ökar i takt med att de växer, diversifierar och expanderar till nya marknader. Globala handlare måste stödja ett stort antal lokala betalningsmetoder, mjukvaruutvecklare (Independent Software Vendors) kräver sömlösa onboarding-lösningar och marknadsplatser vill lösa utmaningar med regleringar och utbetalningar. Det här partnerskapet kommer att göra det möjligt för Endava att hjälpa handlare att hantera dessa utmaningar och hjälpa dem att bygga lösningar med hjälp av Stripes ekosystem.”

Stripes Partner Ecosystem möjliggör för handlare att utveckla sin verksamhet genom att koppla ihop dem med över 800 partners för att underlätta nya erbjudanden, testa nya affärsmodeller och öka lönsamheten vid betalningstransaktioner. Genom att hålla jämna steg med det ökande användandet av SaaS-verktyg och handelsplattformar kan handlare nå nya kunder och öka konverteringarna med en friktionsfri kundupplevelse.

”Lanseringen av Stripe Partner Ecosystem sammanfaller med att fler företag tittar utanför sin organisation för att navigera i den digitala ekonomin, och Stripe gör det lättare att hitta rätt partner för deras behov”, säger Dorothy Copeland, vice vd för globala partnerskap och allianser på Stripe. ”Genom att samarbeta med Endava och introducera en omfattande uppsättning partnerresurser kommer företag runt om i världen att lättare kunna påskynda sin övergång till onlinehandel.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>