CoreChange startar nytt bolag inom bank, finans och försäkring
Hem Finansröst CoreChange Group startar nytt bolag inom bank, finans och försäkring

CoreChange Group startar nytt bolag inom bank, finans och försäkring

Publicerat av: Redaktionen

CoreChange Group AB utökar erbjudandet och startar ett nytt managementkonsultbolag med inriktning mot bank, finans och försäkring.

Nu startar vi nästa satsning inom CoreChange koncernen, ett managementkonsultbolag med branschfokus inom bank, finans och försäkring.

Det händer mycket inom denna sektor nu och vi känner att det är viktigt att fokusera på branschspecifik kompetens för att vara relevanta och kunna stötta våra kunder i deras förändringsresa på bästa möjliga sätt. Vi kommer sträva efter att arbeta utifrån konkreta och handfasta metoder med enkelhet, fokus och där vår kunskap och erfarenhet inom business & digital transformation, compliance och data privacy ska komma våra kunder tillgodo.

CoreChange startar nytt bolag inom bank, finans och försäkring”Ny VD för bolaget blir Björn Wennblom som börjar inom någon månad. Han har lång erfarenhet inom konsultbranschen och står för ett inkluderande ledarskap och tror på ständig utveckling. Att starta detta bolag ger oss möjligheter att rikta oss till en ny bransch som ger förutsättningar att fortsätta bygga det moderna konsultbolag vi vill vara och samla den bästa kompetensen inom branschen. Vi vill utvecklas och skapa långsiktigt hållbart värde tillsammans med våra kunder. Även om vi nu växer och skapar skalfördelar vill vi genom bolagiseringen bevara vår småskalighet, flexibilitet och frihet”, säger Robert Åberg, koncernchef och grundare på CoreChange.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>