Benify implementerar Adyen for Platforms för att stärka sitt kunderbjudande
Hem IT-Finans TrenderBetalningslösning Benify implementerar Adyen for Platforms för att stärka sitt kunderbjudande

Benify implementerar Adyen for Platforms för att stärka sitt kunderbjudande

Publicerat av: Redaktionen

Adyen, fintechplattformen för många av världens ledande företag, ingår partnerskap med Benify, med syfte att skapa flexiblare och ännu mer effektiv distribution av medarbetarförmåner.

Med Adyens lösning Adyen for Platforms kommer Benify att tillgängliggöra smidigare betalningar, utbetalningar, redovisning och flexibilitet för kund och slutkund inom sin värdekedja. 

Benify implementerar Adyens betalningsplattform med lösningen Adyen for Platforms på den nordiska marknaden under 2023. Adyen for Platforms möjliggör en mer sömlös och flexibel plattform för Benifys kunder och kundernas medarbetare.

För Benifys kunder innebär implementeringen av Adyen for Platforms en bättre överblick av utbetalningar till befintliga och tidigare medarbetare samtidigt som användarvänligheten för kundernas medarbetare förbättras.

Benify implementerar Adyen for Platforms för att stärka sitt kunderbjudandeMed Adyen for Platforms får Benifys friskvårdsleverantörer även tillgång till snabbare utbetalningar, istället för intäkter på årsbasis. Implementeringen innebär även ökade intäkter genom att tillgängliggöra fler betalningsmetoder.

För slutkund kommer implementeringen att innebära färre manuella kvitton och fler betalningsmetoder via Benifys app, vilket ökar flexibiliteten för medarbetare med olika köppreferenser.

Joakim Alm, vd på Benify, ser många fördelar med det nya samarbetet:

  • Det här är något som gynnar våra kundföretag, deras medarbetare och förmånsleverantörer. Våra kunder och medarbetare får ännu fler alternativ och väljer den betalningsmetod som passar dem bäst, förklarar Alm.

Adyen for Platforms hjälper några av Nordens ledande plattformar att skapa sömlösa betalningar, utbetalningar, beställningar och upplevelser på en enda plattform. Med Adyen for Platforms kan kund följa och förstå betalningsmetoder, trender och kundbeteenden genom data i realtid.

– Benify är verksamma inom en spännande sektor som kan dra stor nytta av att arbeta mer med sin struktur för betalningar. Med hjälp av Adyens plattform kan Benifys kunder tillgodose behoven av alla sina anställda – från den fast anställda lokala hjälten till den internationella projektanställda kollegan med helt andra förutsättningar och preferenser för att betala, säger Tobias Lindh, vd för Adyen i Norden & Baltikum.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>