SEQR lanserar global “Swish”-lösning -SEQR-användare i 14 länder
Hem TEKNIK SEQR lanserar global “Swish”-lösning -SEQR-användare i 14 länder

SEQR lanserar global “Swish”-lösning -SEQR-användare i 14 länder

Publicerat av: Redaktionen

SEQR lanserar global ”Swish”-lösning –SEQR-användare i 14 länder kan skicka pengar i realtid till varandra oavsett var de befinner sig i världen.

Nasdaq Stockholm-noterade Seamless dotterbolag SEQR lanserar en Swish-liknande tjänst som gör det möjligt för användarna  att skicka pengar i realtid till varandra oavsett var de befinner sig i världen. Tjänsten börjar nu finnas tillgänglig för SEQR-användarna i 14 länder. lT-Finans.se

Lösningen finns automatiskt tillgänglig för de som laddar ned SEQR

–  Vi blir först i Europa att internationellt införa den här Swish-liknande tjänsten. I ett slag kan våra europeiska användare som finns i 14 länder skicka pengar till varandra i realtid oavsett var de befinner sig i världen. Vi tror att intresset att skicka pengar till varandra är lika stort i övriga Europa som det visat sig vara i Sverige, säger Annika Blomé, COO på Seamless.

Sverige, Finland, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien, Portugal, Malta, Irland, Österrike och Storbritannien är de länder som omfattas av den nya möjligheten att skicka pengar mellan SEQR-användare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>