Hem FASTIGHETER ​Wihlborgs hyr ut till Fortnox i centrala Malmö

​Wihlborgs hyr ut till Fortnox i centrala Malmö

Publicerat av: Redaktionen

Fortnox AB har tecknat ett hyresavtal med Wihlborgs om 1 050 m² kontor i fastigheten Sparven 15 i Malmö city.

​Wihlborgs hyr ut till Fortnox i centrala Malmö 2

ForI november flyttar Fortnox AB in i Sparven 15 på Drottninggatan i Malmö.

Fortnox är ett snabbväxande bolag som erbjuder en molnbaserad plattform för ekonomiadministration för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. I november flyttar företaget in i det röda tegelhuset på Drottninggatan som är en del av Sparven 15.

– Vi har i dagsläget väldigt låga vakanser i centrala Malmö. I Sparven 15 har vi nu möjlighet att välkomna Fortnox, ett företag som är i stark tillväxt och verkar inom en bransch som ligger i tiden. Det är roligt att kunna hjälpa dem att fortsätta sin framgångsrika resa i moderna, attraktiva lokaler i en anrik byggnad, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Sparven 15 ligger vid Drottninggatan i Malmö city och består av totalt 20 000 m² fördelat på flera byggnader. Spelutvecklingsföretaget Massive Entertainment, en del av Ubisoft, har varit ensam hyresgäst på 4 000 m² i den byggnad där Fortnox flyttar in. Massive expanderar och flyttar i slutet av maj flyttar till egna lokaler i en fastighet man förvärvat.

Nu ställer Wihlborgs om byggnaden för att kunna inrymma flera hyresgäster och samtidigt görs nya tekniska installationer som ger god komfort och ett lägre klimatavtryck.

Wihlborgs Fastigheter AB (publ)

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>