Välkommen att prova på FondlyAnalytics!
Hem FINANS Välkommen att prova på FondlyAnalytics!

Välkommen att prova på FondlyAnalytics!

Publicerat av: Redaktionen

Wealthtechbolaget Fondly AB lanserar i skrivande stund en uppdaterad version av verktyget FondlyAnalytics, som riktar sig gentemot institutioner, rådgivare och fondbolag.

Det rör sig om ett digitalt, molnbaserat verktyg där estimat, betygsättning och analys av fonder utgör själva kärnan i mjukvaran.

Verktyget erbjuder även funktionalitet som stödjer det löpande arbetet med förvaltning och administration av investeringsportföljer. Verktyget har redan tillgång till mer än 500 djupanalyserade och betygsatta fonder där rating och prognoser kontinuerligt uppdateras i realtid med hjälp av adaptiva algoritmer.

FondlyAnalytics har på kort tid blivit ett av marknadens främsta fondanalysverktyg bland institutioner, baserat på dess intuitiva funktioner och tillgängliga beräkningar.

Välkommen att prova på FondlyAnalytics!Sedan maj 2022 har 50 stora institutioner och över 200 rådgivare blivit registrerade och använder sig av verktyget. Däremot är vi är långt ifrån klara, Analytics utvecklas kontinuerligt. Redan anslutna institutioner och rådgivningsbolag kommer löpande med förslag på utökade funktionaliteter och inom kort kommer även fondbolag ges möjlighet att skräddarsy deras fondprofil med befintliga fonddata och egen kompletterande information så som månadsbrev, intervjuer, analyser och mycket mer – allt för att göra det enkelt för rådgivare och institutioner att hitta rätt fond för dem.

Vi har valt att gå ut mot ett antal utvalda institutioner, rådgivningsbolag och fondbolag med tron och förhoppningen om att ni ska finna verktyget intressant och väcka er nyfikenhet ytterligare. Inom kort kommer en representant från oss att kontakta ett urval för vidare dialog.

Med vänliga hälsningar

Göran Farkas – VD Fondly AB

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>